Sony ZV-E10
Uusi pieni

Sony ZV-E10:n koko on vain 1,5 x 6,4 x 4,5 cm, joten se on pienempi kuin A6100, jossa on sama kenno.

Laadukkaita videoita Sonyn uudella järjestelmäkameralla

ZV-E10 on Sonyn uusin ja pienin järjestelmäkamera. Siinä yhdistyvät laadukkaat valokuvat ja edistyneet videoasetukset.

tiistai 27. heinäkuuta 2021 teksti P. Siersbæk

Viime vuonna Sony lanseerasi ZV-1-kompaktikameran, jossa on 1" kenno ja hyvät videoasetukset. Sony seuraa sitä nyt ZV-E10-kameralla, joka on seuraava askel ylöspäin.

HUOM! Voit jo nyt lukea arvostelumme kamerasta Etunurkasta täältä.

Kamerassa on useita samoja toimintoja kuin ZV-1:ssä, mutta kaikkein tärkeintä on suurempi APS-C-kenno ja E-kiinnitys vaihdettaville objektiiveille.

Kamera itse asiassa muistuttaa kovasti A6100-kameraa. Ainakin 24,0 miljoonan pikselin tarkkuuden ja 425 automaattitarkennuspisteen osalta. Edistynyt kohteentunnistus, mukaan lukien kasvojentunnistus sekä eläinten- ja silmäntunnistus.

>Lue myös: Näin kuvaat parhaita videoita

Edistynyttä videokuvaa ZV-E10:llä

Tämä pieni kamera on täynnä älykkäitä toimintoja, jotka helpottavat videoiden kuvaamista. Sony ZV-E10:ssä on painike, jolla voi vaihtaa nopeasti valokuvista videoon sekä valita slowmotion-videokuvauksen yhdellä painalluksella.

Kamerassa on myös samantyyppinen mikrofoni kuin ZV-1-mallissa, joten se tallentaa ääntä kolmesta eri suunnasta. Mukana tulee myös tuulisuoja.

Kamerassa on kehittyneet videoasetukset ja 4K-video ammattilaistasoisilla Log-formaateilla. Lisäksi kamerassa on digitaalinen vakautus kuvattaessa videoita käsivaralta.

Erityinen sumennuspainike

Yksi älykäs yksityiskohta on Bokeh-painike kameran päällä. Sen avulla taustan voi salamannopeasti sumentaa, eikä aukkoa tarvitse muuttaa itse. Tämä koskee sekä valokuvia että videoita.

Kooltaan ZV-1:n ja A6100:n välille sijoittuvassa kamerassa on sekä mikrofoni- että kuulokeliitäntä. Striimaus onnistuu USB-C-liitännän kautta.

Hinta on noin 750 euroa.

>Lue myös: Näin taskukamera Sony ZV-1 selviytyi

Sony ZV-E10 takaapäin
Kääntyvä näyttö

Näyttö on 3,0 tuumainen 921 pisteen tarkkuudella . Se on täysin kääntyvä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!