Canon EOS R ja Nikon Z 7

Olemme testanneet Canon EOS R:n ja Nikon Z 7:n

Kaksi suurta kameravalmistajaa julkistivat vähän aikaa sitten ensimmäiset peilittömät kinokoon järjestelmäkameransa Canon EOS R ja Nikon Z 7, jotka Digikuva on testannut. Tässä tuomiomme.

tiistai 16. lokakuuta 2018

Sonylla ehti vuosien ajan olla melko yksinäistä peilittömien kinokoon järjestelmäkameroiden markkinoilla, mutta Canon ja Nikon julkistivat jokin aika sitten omat vastaavat mallinsa Canon EOS R ja Nikon Z 7.

Olemme Digikuvan toimituksessa testanneet Canon EOS R:n ja Nikon Z 7:n, ja molempien tuottama kuvanlaatu on erinomaista.

Tätä ennen sekä Canonin että Nikonin valmistamat kinokoon kamerat olivat perinteisiä peilijärjestelmäkameroita, jotka ovat isoja ja raskaita.

Peili on nyt poissa ja kameroiden koko ja paino pudonnut, ja samalla uudentyyppisten objektiivien ja objektiivikiinnitysten valmistaminen on tullut välttämättömäksi.

Lue myös: Valitako peilitön järjestelmäkamera vai peilijärjestelmäkamera?

Lue testimme – Canon EOS R ja Nikon Z 7

Millaista laatua Canon ja Nikon ovat päästäneet käsistään, selviää testeistämme, jotka ovat nyt luettavissa Välineoppaassa.

Täältä löytyy Canon EOS R:n testi.

Täältä löytyy Nikon Z 7:n testi.

Toimitus suosittelee:
Katso Seasons ja opi luontovalokuvausta

Videosarjassamme Seasons seurataan luontokuvaaja Morten Hilmeriä, joka on kuvaamassa upeita maisemia ja villieläimiä Suomen, Tanskan ja Norjan metsissä ja rannoilla sekä esittelee kuvausvälineitään ja jakaa vinkkejään.

Kotisivujemme osiossa nimeltään Etunurkka löytyvät Seasons-sarjan kolme tuotantokautta sekä satoja videokursseja, oppaita ja muuta digitaalista sisältöä. Tilaa Digikuva, niin saat käyttöoikeuden Etunurkkaan saman tien.

Nyt saat 3 numeroa Digikuvaa + voimakkaan kiikarin sekä kaikki tilaajaetumme hintaan 14,90. Tutustu tarjoukseen täällä. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!