Olympus OM-D E-M1 MARK II

Olympukselta uusi huippumalli – "yksi parhaista"

Ammattilaiskamerankaan ei tarvitse olla mikään järkäle. Olympus haluaa olla mukana pidettävän edistyksellisen kameran mittatikku – sekä harrastajalle että ammattilaiselle.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Kädenojennuksena ammattilaiselle ottaa uusi Olympus OM-D E-M1 MARK II 14 kuvaa jo ennekuin laukaisin on pohjassa asti – jos onni ei ole myötä ja mestarilaukaus jäikin tulematta.

Se ei ole kuitenkaan mitään verrattuna 60 kuvaan sekunnissa, johon kamera pystyy valotus- ja tarkennusautomatiikalla. Raakatiedostoja OM-D E-M1 Mark II tallentaa 18 kuvaa sekunnissa 20,4 megapikselin tarkkuudella.

Kevyt kamera, kova tarkennus

Huimalla nopeudella Olympus tähtää ennenkaikkea alituiseen liikkeellä oleviin eläin-, uutis- ja urheilukuvauksen ammattilaisiin ja amatööreihin. Runko painaa hiukan alle 500 grammaa.

Olympus on pyrkinyt parantamaan varsinkin tarkennusjärjestelmää. Kuvakennolla on uusi vaiheentunnistusjärjestelmä, joka on tarkka ja joka pystyy kohteen seurantaan ja tosiaikaiseen säätämiseen. Tarkennuspisteitä on 121, ja seurattavaan kohteeseen sovelletaan erityisalgoritmia, joka parantaa peräkkäisten kuvien tarkennusta aina nopeuteen 18 kuvaa sekunnissa.

Olympus sanoo kiertelemättä kameraa yhdeksi parhaista kameroistaan koskaan.

Seuraamme Photokinaa koko viikon. Lue kaikki uutiset Photokinasta täältä: Photokina: uutisoimme kuumimmat tuotejulkistukset. Seuraa myös Digikuvan Facebook-sivua tai tai Instagramin @DigiNordic -kanavaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!