Panasonic Lumix DMC-G5

Panasonic Lumix DMC-G5 ei kohise

Panasonic lupaa, että uusi peilitön järjestelmäkamera Lumix DMC-G5 tekee siistimpiä ja kohinattomampia kuvia kuin koskaan.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Panasonic tohtii väittää, että juuri julkistettu, uudella 16 megapikselin Live MOS-kuvakennolla varustetun Lumix DMC-G5:n kuvat ovat siistimpiä ja kohinattomampia kuin milloinkaan. Uuden Venus Engine VII FHD -kuvaprosessorin tulisi myös nostaa Micro Four Thirds -kameroiden kuvanlaatua niin, että niissä voidaan käyttää jopa ISO 12.800 herkkyyttä.

Kameralla voidaan kuvata kuusi kuvaa sekunnissa täydellä tarkkuudella. Siinä on nopea Light Speed AF-automaattitarkennus, joka pystyy seuraamaan myös liikkuvaa kohdetta. Peilittömään järjestelmään kuuluu sähköinen etsin ja siinä on myös kääntyvä kolmituumainen lcd-näyttö.

Panasonic julkistaa myös kaksi uutta Micro Four Thirds -objektiivia. Toinen on 12-35 mm, hmikä vastaa kinokoossa 24-70 mm. Sen valovoima on F2,8 koko polttovälialueella. Toinen uusi objektiivi on F4-5,6 valovoimainen 45-150 mm. Polttoväli vastaa kinokoossa 90-300 mm. Kummassakin on kuvanvakain.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!