Polaroidilta tulossa järjestelmäkamera

Yhtiö vahvisti, että uutuuskamerassa on Android-käyttöjärjestelmä ja että julkistus tapahtuu tammikuussa Las Vegasin CES-messuilla.

perjantai 21. joulukuuta 2012

Näyttää siltä, että kaikkien itseään kunnioittavien kameravalmistajien täytyy tehdä oma järjestelmäkamera. Aikaisemmin tällä viikolla kierrelleet huhut Polaroidin aikeista ovat herättäneet alalla suoranaista hämmennystä.

Yhtiön johtaja Scott Hardy on vahvistanut imaging-resource.com -sivustolla, että uusi kamerajärjestelmä perustuu Googlen Android-käyttöjärjestelmään. Polaroid ei ole vielä kertonut asiasta enempää.

Huhut puolestaan kertovat, että kamerassa olisi 18,1 megapikselin resoluutio ja 3,5 tuuman kosketusnäyttö. IM1836-nimisellä kameralla otettuja kuvia sekä samaan kameraan liittyviä perustietoja oli jo venäläisessä mediassa olleessa tiedotteessa muutamia päiviä sitten. Kooltaan kamera muistuttaa Nikon 1 -kameraa, ja sen yhteydessä on puhuttu objektiivista, jonka polttoväli on 10-30 mm. Voisi siis ajatella, että kamerassa käytetään Nikonista tuttua optiikkaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!