Samsungilta 3D-kamera

Edullinen pikkujärkkäri tallentaa sekä valokuvia että videota kolmiulotteisesti, eikä NX-sarjan vahvuuksista ole tingitty.

perjantai 4. tammikuuta 2013

Samsungilta löytyy useita 3D-televisioita valikoimastaan, ja niinpä onkin loogista, että samalta valmistajalta löytyy myös kolmiulotteista kuvaa tallentava järjestelmäkamera NX300 ja NX45-objektiivi, jotka molemmat julkistettiin tänään Las Vegasin CES-messuilla.

Järjestelmäkamera NX300:n kennon resoluutio on samat 20,3 megapikseliä kuin muissakin NX-sarjan kameroissa, ja ominaisuuksiin kuuluu myös wi-fi-verkkoyhteysmahdollisuus. DRIMe IV -kuvaprosessorin ansiosta sarjakuvausnopeus on 8,6 kuvaa sekunnissa, ja myös 3D-video on Full HD -laatua.

Kääntyvä näyttö on 3,3-tuumainen ja amoled-tyyppinen, mikä tietää hyvää kontrastin kannalta. NX300:n Suomen-vähittäismyyntihinta ei ole vielä varmistunut, mutta alustavien tietojen mukaan se on yhdessä pakettiobjektiivin kanssa 800 euron luokkaa. Erityisen 3D-objektiivin kanssa hinta on huomattavasti korkeampi. Lisätietoa englanniksi on täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!