Sonylta uusia kameramalleja

Sonyn uudessa peilittömässä järkkärissä on 42,2 megapikselin takaa valaistu kinokenno, joka on ensimmäinen laatuaan maailmassa. Lisäksi Sony tuo markkinoille kaksi uutta kompaktikameraa.

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Kameravalmistajien välinen pikselikilpailu ei ole ohi. Sony julkisti peilittömien järjestelmäkameroidensa sarjassa uuden lippulaivamallin, joka voi ylpeillä 42,2 megapikselin tarkkuudella. Sony a7R II:n sisällä on maailman ensimmäinen takaa valaistu kinokoon kenno, joka on myös merkittävä kilpailutekijä.

Hyvien tilannekuvien ja hämäräkuvien tekninen perusta on luja. Takaa valaistun täyden koon kuvakennon suurin ISO-herkkyys yltää peräti 102 400:aan. Automaattitarkennus on 399 vaiheentunnistavan tarkennuspisteen ansiosta 40 prosenttia edeltäjämalleja nopeampi, Sony kertoo.

A7R II:n suljin kestää valmistajan mukaan puoli miljoonaa laukausta, ja tärinää syntyy sulkimen puolesta entistä vähemmän. Kamerassa on viisiakselinen kuvanvakausjärjestelmä, ja videotallennuksessa, joka pystyy 4K-tarkkuuteen, on valittavana useita eri formaatteja kuten Super 35 mm sekä myös perinteinen teräväpiirto.

Sonyn uusi järjestelmäkamera tulee myyntiin heinäkuun puolivälissä, ja sen rungon suositushinta on 3700 euroa.

Lisää a7R II:sta täällä.

Sony tuo myös kaksi uutta kompaktikameraa CyberShot Rx -sarjaan. Compact RX100 IV ja High-Zoom RX10 II edustavat uutta teknologiaa. Tarjolla on mm. 40-kertainen hidastusvideo, jossa on 1000 kuvaa sekunnissa, 4K-videotallennus ja peräti 1/32000 sekunnin suljinaika. Kameroiden hinnat ovat 1230 ja 1665 euroa. Lue lisää täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!