Leica M-P (Typ 240) “Grip”

Uuden Leica-M-P:n pinta on kumia

Leica tunnetaan laadukkaista ja kalliista tuotteista, jotka on suunnattu eliitille. Uusin kamera on verhoiltu nystyräisellä, punaisella kumilla, ja kyseessä on rajoitettu erä – limited edition.

perjantai 14. lokakuuta 2016

Muistatko, miltä kädessä tuntuu nystyräinen kumimateriaali, jollaista käytetään pöytätennismailoissa?

Jos vastasit, että hyvältä, voisi myös Leica M-P (Typ 240) “grip” -kameramalli sopia käteesi, koska sen pinta on juuri samanlaista materiaalia.

Kokonaan toinen asia on, kenen kukkarolle tämä, noin 13 500 euron hintainen kamera sopii.

Ensimmäinen kumipintainen kamera

Leican M-sarjaan kuuluvan kameran ulkoasun on suunnitellut saksalaismuotoilija Rolf Sachs. Hän on ollut innoissaan päästessään uudistamaan Leica-kameran ulkoasua, joka on muotoilijansa mukaan sekä yllättävä että käytännöllinen.

Vaikka kamera muistuttaa lähinnä lelua, kyseessä on oivallinen ratkaisu, sillä kamerasta saa pinnoitteensa ansiosta erinomaisen hyvän otteen. Miltä se näyttää sen jälkeen, kun sitä on käytetty monilla rasvaisilla käsillä, jää vielä arvailujen varaan.

Leica M-P (Typ 240) “Grip,”

Kameraa myydään pakettina, johon kuuluvat Leica Summilux-M 35 mm f/1.4 ASPH -objektiivi, Leica SF 40 -salama ja erityinen kantohihna – kaikki pakattuna mustaan suojalaukkuun.

Koko paketin hinta on $14,950 eli reilut 13 500 euroa. Tätä punaista kuminystyrämallia valmistetaan ainoastaan 79 kappaletta, joten jos tosissaan aikoo hankkia sen, kannattaa toimia nopeasti. Varaa Leica-kaupasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!