Lue myös

Samsung SH100

Kamera-alan raportti: langattomat tulevat menestymään

Kamera-alan raportti: langattomat tulevat menestymään

Kameranvalmistajien on pakko lisätä keskinäistä yhteistyötään, muuten niitä uhkaa myyntikilpailun häviäminen älypuhelinvalmistajille. Kuluttajat vaativat laitteiltaan koko ajan lisää langattomia tiedonsiirtomahdollisuuksia.

tiistai 29. toukokuuta 2012

Uusien älypuhelinten omistajat ovat jo ehtineet tottua kameran ja langattoman tiedonsiirron yhdistelmään. Se on niin suosittu yhdistelmä, että kameranvalmistajat ovat huolissaan tulevien vuosien markkinaosuuksistaan: ne menettävät valtavasti asiakkaita, elleivät pian ala tarjota samoja mahdollisuuksia kuin kännykkätehtailijat.

Tämä on tuoreen InfoTrends North America Consumer Digital Camera Forecast 2011-2017 -raportin ydinsanoma. Sen mukaan kuluttajat ovat omaksuneet langattoman tiedonsiirron, joka näin ollen myös määrittää valokuva-alan tulevaisuuden. Raportin mukaan digitaalikameroiden valmistajat joutuvat täyttämään tämän vaatimuksen, tai muuten niiden asiakasmäärät romahtavat.

Raportin laatijoiden mukaan aikaa ei ole tuhlattavaksi. He arvioivat, että langattoman tiedonsiirron läpimurron kamerapuolella pitäisi tapahtua jo tänä vuonna. Lisää raportista englanniksi voi lukea täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!