Kamera, jossa on tulostin itsessään

Polaroid on tehnyt kenties täydellisen kameran juhlahetkiin, koska sillä voi tulostaa tuoreet otokset paikan päällä ja laittaa ne vaikka kiertämään pöytäseurueessa.

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Monet ovat ottaneet hauskoja tilannekuvia hauskoista hetkistä, mutteivät lupauksistaan huolimatta koskaan tulleet tulostaneeksi niitä kuvan henkilöille. Polaroid on julkistanut erikoisuuden, joka pudottaa tämän huonon omantunnon taakan monen hartioilta.

Kamerauutuus Z2300:ssa on tulostin, jolla voi heti tuoreeltaan tulostaa ottamastaan kuvasta paperiversion ja antaa sen jollekulle - ilman tietokonetta ja vielä suurempaa tulostinta. Polaroidin ZINK-tulostustekniikka perustuu siihen, että muste on jo paperissa itsessään.

Jos tällainen vaihto kiinnostaa, voi vaihdettavat mustepatruunat unohtaa ja ottaa mukaansa vain pienen valokuvapaperiarkin. 30 paperin paketti maksaa toista kymppiä, ja paperikoko on kaksi kertaa kolme tuumaa eli 5 x 7,5 cm.

Tämä kamera maksaa 160 dollaria eli vajaat 130 euroa, ja siinä on 10 megapikselin resoluutio ja kolmen tuuman näyttö. Lisää tästä Z2300-bilekamerasta voi lukea englanniksi täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!