Google pixel -älypuhelin

Googlen uusi Pixel – ehkä maailman paras kamerakännykkä

Googlen uusi älypuhelin Pixel näytti Applen iPhone 7:lle taivaan merkit testissä ja saattaa olla juuri nyt jopa markkinoiden paras kamerakännykkä. Milloin tuotetta aletaan myydä Suomessa, on täysin auki.

torstai 6. lokakuuta 2016

Google on tuonut LG:n, Samsungin ja Huawein kanssa markkinoille Nexus-puhelimia, joihin on luvassa merkittäviä päivityksiä, kun seuraavat Android-versiot tulevat markkinoille.

Uusi Pixel on tyylipuhdas Google-tuote, joka on ahdettu täyteen yhtiön vuosia kehittelemää teknologiaa. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti virtuaalitodellisuutta ajatellen.

Kameransa puolesta tämä älypuhelin sijoittuu kännyköiden kärkikastiin, jos aletaan puhua urheilutermeillä.

Huippupisteet testissä

12,3 megapikselin kamera on jo ehtinyt saamaan DxOMark-sivustolla 89 pisteen arvosanan, joka on kyseisen sivuston piste-ennätys. Se siis jätti selkeästi taakseen mm. Applen uuden iPhone 7:n.

> Lue myös: Me innostuimme iPhone 7:n kamerasta

Pixelissä on F2-valovoimainen objektiivi, ja automaattitarkennus perustuu vaiheentunnistuksen ja lasermittauksen yhdistelmään. Kännykkä tallentaa 4K-videota 30 kuvan sekuntinopeudella ja HD1080-laatuista videota 120 kuvan sekuntinopeudella.

Google priorisoi Britannian ja Saksan markkinoita ainakin aluksi, ja Google Pixelin mahdollisesta myynnistä Suomessa ei ole varmuutta.

Yhdysvalloissa pienen mallin – viiden tuuman ja 32 Gt muistia – hinta on 650 dollaria eli noin 600 euroa Saksan Google Storessa vastaava tuote maksaa 759 euroa.

Lisää Google Pixelistä kerrotaan täällä.

> Lue myös: Tältä vaikuttaa iPhone 7:n kamera

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!