Huawei P20 Pro

Uudessa Android-puhelimessa on 6,1 tuuman Oled-näyttö, joka ulottuu lähes reunoihin asti.

© Huawei

Huawei P20 Pro: maailman ensimmäinen kolmoiskamerapuhelin

Uudessa Huawei P20 Pro -älypuhelimessa on peräti kolme kameraa takapuolella sekä muhkea resoluutio.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Olemme jo tottuneet siihen, että kalleimmissa älypuhelimissa on kaksoiskamera, jolla voi kuvata suhteellisen läheltä ja joka tuottaa hyvää kuvanlaatua.

Huawei P20 Pro, kiinalaifirman tuliterä huippumalli, on saanut takapuolelleen kolme Leica-kameraa. Yhdessä on 40 megapikseliä sekä erittäin suuri, 1/1,7”-koon kuvakenno, joka haukkaa paljon valoa. P20 ja P20 Pro käyttävät tekoälyä kohteen tunnistamisessa ja kuvanvakaamisessa, mutta tekoälyn avustus on uutuusmalleissa kytkettävissä kokonaan pois päältä.

Toisena on 20 megapikselin kamera, joka taltioi harmaasävykuvia. Huawei P20 Pron kolmannessa kamerassa on 8 megapikseliä ja teleobjektiivi, joten kuvaajalla on käytössään 27–80 mm:ä vastaava polttovälialue.

> Lisää mobiilikameroista kerromme täällä

Huawei P20 Prossa riittää ISO-herkkyyttä

Paitsi, että uutuuspuhelimen kamerassa on sekä laajakulma että tele, tietää kolmen kameran ja suuren kennon yhdistelmä hyviä hämäräkuvausominaisuuksia, ja suurin ISO-herkkyys onkin peräti 102 400.

Huawei P20:ssä ja P20 Prossa on lasertarkennus ja uutuutena RGB-valoanturi, joka auttaa oikean valkotasapainon ja samalla kuvan värisävyjen määrittelyssä.

Pro-mallin neljännellä eli etukameralla saa teknisesti laadukkaita selfie-kuvia ainkin sikäli, että sen resoluutio on e 24,8 megapikseliä.

Huawei-uutuuksien hinnat

Huawei P20 on ollut saatavilla tästä päivästä alkaen 649 euron hintaan. Huawei P20 Pro:n ennakkomyynti alkoi myös tänään, ja virallinen myynti alkaa huhtikuun puolivälissä. Hintaa on 849 euroa.

Tilaa 2 numeroa ja näppärä objektiivisarja älypuhelimeesi – yhteishintaan 14,90! Tutustu tarjoukseen.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!