Huaweilta ja Leicalta älypuhelin

Huawein ja Leican kunnianhimoinen kännykkäkamera

Kiinalainen Huawei on saanut vetoapua kamerajätti Leicalta julkistaakseen älypuhelimen, jonka kamera on valmistajien mukaan kaikin puolin kilpailijoitaan selvästi parempi.

torstai 7. huhtikuuta 2016

Yhteistyö luksuskameroiden valmistaja Leican ja mobiililaitejätti Huawein välillä on ollut yllättävä uutinen monille. Nyt yhtiöt julkistavat Android-älypuhelimen, joka voi näyttää pitkää nenää kaikille kilpailijoilleen.

Huawein älypuhelinmalleissa P9 ja P9+ molemmissa kaksi 12 megapikselin kameraa, joista toinen ottaa värikuvia ja toinen mustavalkoisia. Tämä tekniikka parantaa kuvanlaatua etenkin heikossa valaistuksessa, jolloin muiden kännykkäkameroiden ominaisuudet käyvät riittämättömiksi. Huawei P9 pystyy vangitsemaan 270 % enemmän valoa kuin iPhone 6S ja 70 % enemmän kuin Galaxy 7S.

Myös automaattitarkennus ja käyttöliittymä ovat uudistuneet – vaikutteita on haettu nimenomaan Leicalta.

Ammattikuvaajien testaama

Huawei hankki viisi EyeEmin ammattivalokuvaajaa testaamaan kameraa, ja heidän palautteensa oli erittäin myönteistä.

Huawei P9 smartphone

Katso ja kuuntele ammattikuvaajien kommentit Huawei P9:stä ja heidän tällä kameralla ottamiaan kuvia tältä videolta:

P9:ssa on takapuolella kaksi 24 mm:n ja 12 megapikselin kameraa sekä etupuolella kahdeksan megapikselin kamera. Se tallentaa 4K-videota, ja valovoima on F2,2. Huawei P9 tulee myyntiin Euroopassa tämän kuun aikana. Hintaa 32 Gigatavun P9:llä tulee olemaan vajaat 600 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!