Kestävä kamerakännykkä kosteaan loppukesään

Samsungilta on valmistunut vesitiivis älypuhelin, joka on tehty kestämään vaativissa olosuhteissa. Galaxy Xcoverilla voi ottaa kuvia ja päivittää Facebookin vaikka sateessa.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tässä on puhelin, joka ei säikähdä oikukastakaa säätä. Samsung Galaxy Xcover nimittäin sietää vettä, lunta ja pölyä. Laitteessa on 3,65 tuuman kosketusnäyttö ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmä.

Uusi kamerakännykkä on niin vankkatekoinen ja vesitiivis, että sen voi upottaa metrin syvyiseen veteen puoleksi tunniksi, eikä se vahingoitu. Galaxy Xcover on myös iskunkestävä, sillä sen näytön lasi on tavallista lasia neljä viisi kertaa vahvempaa. Galaxy Xcover on suojassa kosteudelta ja pölyltä ympäröimänsä muovipinnoitteen ansiosta. Näppäimistöä on kohotettu, joten sitä on tavallista helpompi käyttää vaikka märkänä tai sormikkaat kädessä.

Puhelimessa on kolmen megapikselin kamera sekä ledisalama ja taskulamppu. Galaxy Xcoverissa on myös muut älykännykän normaalitoiminnot. Suomessa tuote tulee myyntiin marraskuussa, ja hinta asettunee alle 300 euron.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!