OnePlus 6

OnePlus 6 sumentaa muotokuvan taustan kahden objektiivin tekniikalla.

© OnePlus

OnePlus 6 – kaksoiskamera edullisesti

Uudessa OnePlus 6 -älypuhelimessa on nopea prosessori ja moderni kamera, mutta laite on huomattavasti kilpailijoiden lippulaivamalleja halvempi.

perjantai 18. toukokuuta 2018 teksti K. Engbo

OnePlus 6 on kiinalaisen OnePlussan uusi huippumalli, joka on löytänyt kohdeyleisönsä hyvin – muun muassa edullisilla hinnoilla.

OnePlus 6 on erityisen edullinen ollakseen valmistajansa huippumalli. 

Siinä on kuitenkin kaksoiskamera ja yksi markkinoiden nopeimmista prosessoreista.

OnePlus 6:n kamera

Kameroista toisessa on 16 megapikselin kenno ja optinen kuvanvakain, kun taas toinen on 20 megapikselin kamera, joka pystyy sumentamaan kuvan taustan. 

Sekä laajakulmaa että teleä ei tässä puhelimessa Samsungin ja Huawein huippumallien tavoin ole. Molempien kameroiden valovoima on F1,7.

OnePlus 6:n kamerat

Oneplus 6:ssa on kaksoiskamera kilpailijoiden tavoin, mutta hinta on jotain muuta. 

© OnePlus

OnePlus 6 tallentaa raakakuvatiedostoja ja 4K-videota. Hidastettuja video-otoksia se tekee 480 kuvan sekuntinopeudella ja HD-laadulla.

Näyttö on 6,3 tuuman amoled-näyttö, kuten monen kilpailijan huippumallissa, ja sen tarkkuus on 2280 x 1080 pikseliä eli suunnilleen sama kuin Huawei P20 Prossa mutta vähän pienempi kuin Samsung Galaxy S9+ -mallissa.

> Lue lisää Android-älypuhelimista täältä

Oneplus 6

Oneplus 6:n värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

OnePlus 6:n hinta

Älypuhelinten hinnat vaihtelevat mm. muistitilan ja käyttömuistin (ram) mukaan, ja parhaat ovat tunnetusti kalliita.

OnePlus 6:sta on neljä versiota. Edullisin – 6 Gt keskusmuistia ja 64 Gt muistitilaa – maksaa 519 euroa, kun taas kapasiteetilyaan suurin malli – 8 Gt keskusmuistia ja 256 Gt muistitilaa – maksaa 619 euroa.

Vertailun vuoksi, Samsung Galaxy S9+ (6 Gt ram ja 64 Gt muistitilaa) ja Huawei P20 Pro (6 Gt ram ja 128 Gt muistitilaa) maksavat molemmat noin 850 euroa.

Olemme parhaillaan testaamassa OnePlus 6 -puhelinta, ja onkin kiinnostavaa nähdä, kertooko edullinen hinta jotain kameran laadusta.

Näyttää siltä, että OnePlus 6 on monilta osin varteenotettava kilpailija suurten merkkien huippumalleille.

Lue juttumme, jossa vertailemme Huawein, Samsungin ja Applen huippumallien kameroita, täältä.

> Kännykkäkameran ominaisuuksia voidaan kätevästi laajentaa lisäobjektiiveilla. Tilaa näppärä objektiivisarja älypuhelimeen ja 2 numeroa Digikuvaa yhteishintaan 14,90! Napsauta linkkiä ja lue lisää

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!