Hasselblad-zoom Moto Z:ssa

Hasselbladilta 10-kertainen optinen mobiilizoom

Hasselblad on esitellyt Motorolan Moto Z -älypuhelimeen varta vasten valmistetun, magneetilla kiinnitettävän lisäobjektiivin, jossa on 10-kertainen optinen zoom ja salamalaite.

torstai 1. syyskuuta 2016

Nyt voivat Moto Z smartphonen omistajat varustaa kännykkäkameransa Hasselbladin kehittelemällä lisäobjektiivilla, joka kiinnittyy magneettinsa avulla kännykkään. Objektiivissa on suljin ja Xenon-salamalaite.

Objektiivin zoom on kymmenkertainen, ja koska tällä kännykkäkameramallilla voidaan kuvata raakatiedostoja, voi tätä yhdistelmää pitää jo kohtalaisena matkakamerana. Raakakuvatiedostoja voidaan käsitellä Hasselbladin omalla Phocus-ohjelmalla.

Moto Z:ssa on 13 megapikselin kuvakenno ja 4K-videokuvausmahdollisuus, mutta Hasselbladin lisäobjektiivilla kuvattaessa resoluutio videolaatu perinteiseksi teräväpiirroksi (1080 p), samoin kuin valokuvien tarkkuus 12 megapikseliin.

Tämä tuotejulkistus on osa Hasselbladin 75-vuotisen taipaleen juhlintaa. Moto Z:n valmistanut Motorola kuuluu nykyään kiinalaiseen Lenovo-konserniin.

Listahinta on 300 USD eli alle 300 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!