iPhone 7 ja sen laatikko

iPhone 7 on upea mutta ei mullistava.

© Shutterstock

8 tuoretta iPhone 8 -huhua

Verkko on sakeana Applen tulevaa iPhone-juhlamallia koskevista arvauksista. Nostimme esiin kahdeksan kiinnostavinta iPhone 8 -huhua.

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Vuosi 2017 on iPhonen 10-vuotisjuhlavuosi, minkä johdosta fanit toivovat ja uskovat, että Apple on täysin purjein tekemässä juhlamallista jotain erityistä.

Kohina tulevan puhelimen ympärillä on kovaa, joten poimimme totutun luotettavista lähteistä kahdeksan iPhone 8 -juhlamallia koskevaa kiinnostavaa huhua.

Tällainen on huhujen iPhone 8

1. 3D-kamera

Sormenjäljen sijasta iPhone 8:n voi lukita kasvot tunnistavalla 3D-kameralla. Kameralla saanee myös näyttäviä selfieitä.<p></p>

2. Tarkka näyttö

Juhlamalli varustetaan oled-tekniikalla, joka tarjoaa paremman näyttölaadun kuin aikaisemmat iPhonet.Oled-näyttö löytyy myös uusista Samsung-puhelimista, tarjoten, upeat värit, hyvän kontrasti. Lisäksi oled ei tarvitse taustavaloa.

Uusi tekniikka mahdollistaa myös entistä ohuemman muotoilun ja näytön ulottumisen reunasta reunaan.

3. Ei painikkeita

Fyysiset painikkeet jäävät historiaan ja korvataan kosketusalueilla, joilla toimintoja suoritetaan. Tämä ilmeisesti viittaa pyrkimykseen tehdä iPhonesta mahdollisimman vesitiivis.

4. Langaton lataus

Uusi iPhone ladataan langattomasti laittamalla se latausalustan päälle. Langattomat latausalustat ovat jo tuttuja muiden valmistajien puhelimista. Nyt Applekin sitten lopulta siihen siirtyy.

5. Suuri tallennustila

Tallennuskapasiteetista liikkuu useita huhuja, mutta kaikissa uskotaan tilan kasvavan. Tarjolla olisi vähintään 64-gigatavuinen malli, ja seuraava vaihtoehto olisi 256-gigatavuinen. Näin ollen huippumallia ei enää saisi 32 gigatavun tallennustilalla.

6. Uusi julkaisuajankohta

Normaalisti uusi iPhone on julkistettu syyskuussa, mutta huhujen perusteella vaikuttaa siltä, että iPhone 8 lanseerataan jo tulevan kesäkuun aikana.<

7. Apple luopuu Lightning-liitännästä iPhone 8:ssa

Edellisen mallin, iPhone 7:n, myötä Apple hautasi perinteisen kuulokeliitännän. Nyt tulee vuoroon vuonna 2012 iPhone 5:n myötä esitelty Lightning-latausliitäntä.

Huhutaan, että tilalle tulee USB-C-liitäntä, joka löytyy jo uudesta MacBook Pro -tietokoneesta.

8. Luksus-versiolle oma nimi

Kymmenvuotisjuhlamallia kutsutaan tällä hetkellä automaattisesti nimellä iPhone 8, mutta virallista nimeä ei tiedetä.

Järjestysnumero on ollut nimeämiskäytäntönä, mutta nimeksi on veikkailtu 10-vuotisjuhlavuoden johdosta myös nimeä iPhone X.

On myös arveltu, että Apple julkaisee kolme puhelinta. Nykyisen iPhone 7:n päivitetyn mallin, iPhone 8:n ja luksusversion, jonka nimeksi tulisi mainittu iPhone X (siis ”kymppi”).

Jos hinta-arvailuissa lähtee siitä, että kallein iPhone 7 maksaa yli 1&nbsp;100 euroa, niin uuden luksusmallin hinta tullee olemaan vieläkin korkeampi. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!