IPhone 5se

IPhone 5se tulee keväällä

Apple julkistaa tänä keväänä uuden puhelinmallin, joka on pienempi kuin iPhone 6 mutta nopeampi kuin iPhone 5.

tiistai 16. helmikuuta 2016

Apple ei ilmeisesti olekaan seuraavaksi julkaisemassa iPhone 7:ää vaan iPhone 5se:n. Laite näyttää iPhone 5:ltä ja siinä on 4 tuuman näyttö, mutta siinä on iPhone 6:n suoritin, kamera ja akkukesto.

Apple kosiskelee asiakkaita, jotka haluavat uusinta tekniikkaa ja suorituskykyä kätevässä koossa. IPhone 5se perustuu iPhone 5:een, kuten nimikin kertoo. Laite tulee olemaan 5:n kokoinen, joten 5:een ja 5se:hen käyvät samat tarvikkeet. Suoritin tulee olemaan A9, kuten iPhone 6:ssa, mutta muistia saattaa olla vähemmän kuin 6:ssa.

Kamerat ovat samanlaiset kuin iPhone 6:ssa - 8 megapikselin takakamera ja 1,2 megapikselin etukamera. Automaattitarkennusta on parannettu ja mukana on iPhone 6:n tapaan tuki suurille panoraamakuville sekä Live Photo -kuville. Akkukesto tulee olemaan sama kuin iPhone 6:lla.

3D Touchia ei ole odotettavissa 5se:hen - se jää 6:n yksinoikeudeksi.

Applen odotetaan julkistavan iPhone 5se:n 15.3 pidettävässä tapahtumassaan. Huhutaan, että laite tulee myyntiin heti julkistusta seuraavana päivänä. Lähiaikoina pitäisi ilmestyä myös iPad Air 3, jossa siinäkin tulee olemaan A9-suoritin, parannettu kamera ja mahdollisesti myös sisäänrakennettu flash-muisti kameralle.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!