© Shutterstock

Saat uuden e-kirjan: Laadukkaita kuvia kännykkäkameralla

Tässä e-kirjassa kerrotaan, miten voit kohottaa puhelimella otetut kuvat uudelle tasolle. Opas tarjoaa lukuisia vinkkejä tallennukseen, varusteisiin ja sovelluksiin, ja niksejä voi toki hyödyntää myös tavallisella kameralla.

perjantai 17. maaliskuuta 2023 teksti Redaktionen

Puhelimet kelpaavat nykyisin hyvin kuvien ottamiseen, ja kuvanlaatu voi olla mainio, kunhan kameraa käytetään ihanteellisesti. Tämä e-kirja auttaa sinua ottamaan kaiken irti puhelimen kamerasta.

Perehdy vinkkeihin, joilla saat vieläkin paremman kuvanlaadun ja otat kuvia, joissa todellakin hyödynnetään pientä kameraa. Lisäksi olemme löytäneet puhelimeen monia hyödyllisiä ja älykkäitä sovelluksia, joita voit käyttää sekä kuvausretken suunnitteluun, kuvien ottamiseen että kuvien parantamiseen kuvaamisen jälkeen.

E-kirja on tehty sellaiseksi, että sen voi lukea helposti puhelimella vaikkapa iPhonen Kirjat-sovelluksessa. Lukeminen onnistuu myös Adobe Acrobat Readerilla, joka on saatavana sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille. Voit tietenkin lukea e-kirjaa myös tabletilla tai tietokoneella.

Lataa e-kirja täältä! 

Normaalisti e-kirja on tarjolla vain tilaajille, mutta nyt pääset lataamaan sen itsellesi. Täytä vain seuraava lomake ja tilaa samalla uutiskirjeemme. 

Täältä se löytyy.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!