Kännykän objektiivi

Tätä odotamme iPhone 7:n kameralta

Myöhemmin tänä vuonna julkistetaan uudet iPhone-mallit, ja nyt kerromme, millainen olisi toiveittemme mukainen uusi iPhone-kamera.

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Applella on ollut tapana julkistaa uusi iPhone vuosittain, ja seuraavien mallien nimet ovat mitä todennäköisimmin iPhone 7 ja iPhone 7 Plus. Kameraosa päivittynee myös, ja tällainen se toivottavasti tulee olemaan:

Parempi kamerasovellus

Applen kamerasovellus on varsin yksinkertainen, eikä siinä ole riittävästi säätömahdollisuuksia valokuvauksen harrastajalle. Toivomme, että seuraavissa malleissa olisi ainakin suljinajan, valkotasapainon ja ISO-herkkyyden käsiasetukset. Monet muut sovellukset pystyvät tähän jo, mutta Applen oma sovellus ei.

Raakakuvausmahdollisuus

Kilpailijoiden laitteilla (esim. LG ja Samsung) voi tallentaa dng-raakakuvatiedostoja, mikä antaa paljon paremmat eväät kuvankäsittelyyn kuin pakatut formaatit kuten jpeg.

Mahdollisuus käyttää muistikorttia

Tästä lienee turha edes haaveilla, mutta olisi erittäin hienoa, jos iPhone 7:ään saisi microSD-kortin – varsinkin, jos samalla kännykällä voisi kuvata tilaa vieviä raakatiedostoja.

Optinen kuvanvakain

IPhonen viimeisimmissä Plus-malleissa on optinen kuvanvakausjärjestelmä, mutta ei iPhone 6:ssa ja 6 S:ssä. Haluaisimme nähdä tämän ominaisuuden pienemmissäkin malleissa, koska sen ansiosta tärähtäneitä kuvia tulee vähemmän.

Vesitiiviit puhelimet

Sekä Sony että Samsung tekevät vesitiiviitä puhelimia. Toivottavasti iPhone 7 on vesitiivis, jotta senkin voisi viedä huoletta rannalle, altaalle tai vaikka kaatosateeseen.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!