Apple iPhone 3GS 32 GB

Testissä Apple iPhone 3GS 32 GB

Apple on selvästi kilpailijoista jäljessä valokuvien ja videon laadussa. Ihastuimme silti korviamme myöten tähän puhelimeen.

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Heti uuden puhelimen ensitutustumisessa DIGIKUVAn kokeilijat huomasivat, että kaikki toimii uudessa mallissa aikaisempaa nopeammin. Ohjelmat ja sivut aukeavat yleensä puolta nopeammin kuin aikaisemmin. Laajempi ram-muisti ja uusi prosessori auttavat selvästi.

Kameran tarkkuus on noussut 3,0 miljoonaan pikseliin ja siihen on saatu automaattinen tarkennus. Tarkennuspiste valitaan näytöltä painamalla. Lähin kuvausetäisyys on nyt 10 cm. Kamera on parantunut selvästi, mutta se ei ole kamerapuhelimien huippua. Monet muut mallit tekevät tarkempia ja paljon suurempia kuvia. Videossa asia on samalla tavalla. 3GS osaa kuvata videota, mutta vain vgatarkkuudella, kun monilla uusilla matkapuhelimilla saa jo HD-laatuista videota.

Muilta ominaisuuksiltaan puhelin on nopea ja huippuluokkaa, eikä se ole turhaan yksi maailman suosituimmista älypuhelimista. Sitä on todella helppo käyttää ja puhelimeen saa tuhansia ohjelmia. Se on myös pienenä musiikki- ja videosoittimena loistav .

Yhteenveto Jos pelkkä kuvien ja videon laatu on tärkeintä, ei iPhone 3GS ole oikea valnta. Jos muut asiat painavat enemmän, on tämä puhelin maailman paras älykäs matkapuhelin. Ohjelmista on hyötyä valokuvaajille.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!