OnePlus 8T: neljä kameraa ja lyhyt latausaika

8T:n kamerassa on uudenlainen mustavalkolinssi, jota ei edeltäjämallissa ole ja jonka tehtävänä on parantaa värikuvien laatua.

© OnePlus

OnePlus 8T: neljä kameraa ja lyhyt latausaika

OnePlus-älypuhelin on saanut yhden kameran entisten lisäksi, joten uudessa 8T:ssa niitä on nyt neljä. Puhelin latautuu lähes 15 minuutissa.

keskiviikko 21. lokakuuta 2020 teksti C. Trant

OnePlus on julkistanut älypuhelimen, jossa on hintaansa nähden hyvä kamera.

OnePlus 8T:n pääkameran resoluutio on 48 megapikseliä, ja kamera on suunnilleen identtinen OnePlus 8 Pron kameran kanssa.

Siksi OnePlus 8T:n kamera ei ole itsessään erityisen uraauurtava, mutta kun hinta otetaan huomioon, OnePlus 8T on ehkäpä tämän hetken paras kamerapuhelin.

Noin 600 eurolla saa neljä kameraa, ja pääobjektiivin käytössä on 48 megapikselin kamera, jonka valovoima on F1,7.Vertailun vuoksi, huomattavasti kalliimmat iPhone 12 -mallit on varustettu 12 megapikselin kameralla.

Yksi OnePlus 8T:n objektiiveista on valmistettu erityisesti makrokuvausta silmällä pitäen. Sillä saa viiden megapikselin kuvia, ja polttoväli on 30 mm.

OnePlus 8T:ssä on 4500 mAh:n akku, joka voidaan ladata 0–40 prosentin kapasiteetista täyteen 15 minuutissa, ja puolessa tunnissa tyhjä akku täyttyy noin 70:een prosenttiin.

OnePlus 8T:stä on kaksi versiota. Halvemmassa versiossa on muistia 128 Gt, ja ohjehinta on 599 euroa.

Toisessa versiossa on muistia 256 Gt ja hintaa 699 euroa. 

> Lue myös: Applen uudet iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro ja 12 Pro Max

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!