OnePlus 8 -puhelimia

OnePlus 8 Pron värivaihtoehdot ovat musta, sininen ja vihreä – Onyx Black, Ultramarine Blue ja Glacial Green.

© OnePlus

Uusi OnePlus-älypuhelin latautuu langattomasti

OnePlus tuo markkinoille kaksi uutta mallia, lippulaiva OnePlus 8:n ja luksusversio OnePlus 8 Pron, ja molemmissa on varsin lupaava kamera.

torstai 16. huhtikuuta 2020 teksti Sarah Marie Winther

Alle vuoden kuluttua OnePlus 7 -sarjan julkistamisesta kiinalaisvalmistaja on nyt tuomassa markkinoille seuraavan sukupolven älypuhelimia kilpailukykyiseen hintaan.

Kaksi uutuusmallia ovat lippulaiva OnePlus 8 ja huippumalli OnePlus 8 Pro, ja edeltäjiensä tavoin molemmissa on 48 megapikselin pääkamera ja erityisvarusteltu Sony-kuvakenno.

Uudessa OnePlus 8 Prossa on myös kolme muuta kameraa. Erittäin laajakulmainen objektiivi, jonka kuvakulma on 120 astetta, teleobjektiivi, jossa on kolminkertainen optinen zoom ja 30-kertainen digitaalinen zoom, sekä kamera, joka havaitsee kuvan syvyyden ja osaa sen avulla sumentaa taustan. 

Lue myösTässä on tämän hetken paras kännykkäkamera

Nopea näyttö ja langaton lataus

Suurin uutinen ei kuitenkaan ole kamera, joka teki vaikutuksen myös 7-sarjaa julkaistaessa, vaan 6,78 tuuman nopea OnePlus 8 Pro -näyttö, jonka virkistystaajuus on 120 Hz.

Toinen iso uutinen on OnePlus 8 Pron nopea langaton latausmahdollisuus. Valmistajan mukaan puhelimen lataaminen 50 prosenttiin vie vain 30 minuuttia. Sekä OnePlus 8:ssa että Pro-mallissa on 5G-valmius. 

OnePlus 8:n hinta lähtee 700 eurosta ja OnePlus 8 Pron 900 eurosta. OnePlus 8 -sarjan puhelimet tulevat myyntiin 21.4. lukuun ottamatta Interstellar Glow -värivaihtoehtoa, joka tulee myyntiin 4.5

Lue myös: 6 asiaa, jotka on syytä tietää kännykkäkamerasta

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!