Leica M sai uuden laiteohjelmiston

Leica on tehnyt huomattavia parannuksia M-mallin kameraan laiteohjelmistopäivityksen avulla. Tässä hieman esimakua uusista ominaisuuksista.

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lecia M -kameran tuore laiteohjelmistoversio sisältää monia parannuksia ja korjauksia. Päivityksen jälkeen M-kameralla voi käyttää suorakatselua millä tahansa objektiivilla, myös sellaisella, joka on kiinnitetty sovittimen avulla. Lisäksi Auto ISO -asetuksella kuvattaessa voidaan hyödyntää entistä laajempaa herkkyysaluetta, ja Auto ISO toimii nyt myös käsisäädöillä kuvattaessa.

Muista parannuksista mainittakoon, että valotuksenkompensaatiota voidaan säätää kiekosta peukalolla ilman, että valikkoa tarvitsisi avata. Video-otokset tallentuvat nyt 24:n kuvan sijaan 25 kuvan sekuntinopeudella, mikä kohentaa hieman kuvanlaatua. Gps-paikannusta on nyt entistä helpompi käyttää, ja sen tiedot näkyvät myös Lightroomissa. Lisäksi kameran suorakatselusta on korjailtu muutamia pikkuvirheitä. Laiteohjelmistoversion 2.0.1.5 voi ladata osoitteesta us.leica-camera.com.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!