Särkynyt Leica 50 mm f/0.95 Noctilux ASPH

Näin voi käydä, jos pakkaa kameran matkatavaroihin eikä käsimatkatavaroihin.

© Leica Manchester // Instagram

Pakkaa kuvauskalusto AINA käsimatkatavaroihin

Leica on kehottanut kaikkia asiakkaitaan pitämään valokuvauslaitteensa käsimatkatavaroiden joukossa lentomatkojen aikana sen jälkeen kun Brittinaisen yli 9 000 euron arvoinen objektiivi rikkoontui täysin lentokoneen ruumassa.

perjantai 18. elokuuta 2017

Jos otat kameran ja muuta valokuvausvälineitä mukaasi lennolle, pakkaa se käsimatkatavaroihin ja vie mukanasi matkustamoon, jos mahdollista. 

Tämä kuva yli 9 000 euroa maksavasta Leica-objektiivista on konkreettinen esimerkki siitä, miten saattaa käydä, jos kameralaukku laitetaan lentomatkan ajaksi koneen ruumaan. 

Englantilainen Leica Store Manchester julkaisi kuvan särkyneestä Leica 50mm f/0.95 Noctilux ASPH -objektiivista, kun muuan asiakas oli tuonut sen liikkeeseen. 

Ehti omistaa kameran vain kaksi viikkoa

Epäonninen nainen oli kiinnittänyt objektiivinsa Leica M10 -kamerarunkoon.

Saavuttuaan päämääräänsä hän huomasi, että objektiivi oli täysin rikki ja että kamera ei käynnistynyt. Särkyneiden laitteiden yhteisarvo on noin 16 000 euroa.

"Kamera myytiin hänelle vain kaksi viikkoa aiemmin", kertoo Ben Stephends Leica Store Manchesterista PetaPixel-sivustolle.

Leica halusi varoittaa muita

Nainen on lähettänyt objektiivin ja kameran Leican laitekorjaamolle nähdäkseen, olisiko jotain vielä tehtävissä.

Leica Store Manchester jakoi kuvan rikkoutuneesta objektiivista Instagramissa muistuttaakseen siitä, kuinka riskialtista kuvauskaluston kuljettaminen lentokoneen ruumassa, matkalaukuissa voi olla.

Tuo on syytä painaa mieleen!

Jos ja kun otat kameran mukaasi lentomatkalle, kannattaa noudattaa näitä viittä ohjetta. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!