250 megapikselin toistoa

Viime viikolla järjestetyssä Canon EXPO 2015 -tapahtumassa Pariisissa Canon esitteli uuden kuvakennonsa prototyypin. Katso tästä, mihin se pystyy.

tiistai 20. lokakuuta 2015

Yksi Canon EXPO 2015 -tapahtuman kohokohdista oli uusi superkenno, jonka resoluutio on peräti 250 megapikseliä. Sen tuottama kuvatarkkuus voidaan todeta tähän uutiseen linkitetyltä kahden ja puolen minuutin mittaiselta videolta, jolla nähdään laajakulmaobjektiivilla otettu kuva ja siitä rajattu osa pienimpine yksityiskohtineen.

Der er også optagelser taget med en brændvidde på 800 mm. Her er det især interessant at se, hvordan Canons nye teknologi, Turbulence Removal, er i stand til at fjerne den flimren, som ofte præger billeder taget med kraftig tele. Videolla nähdään myös 800 mm:n teleobjektiivilla otettu kuva. Siinä erityisen kiinnostavaa on nähdä, kuinka Canonin uusi Turbulence Removal -tekniikka poistaa ilman aiheuttaman väreilyn, joka näkyy voimakkailla teleobjektiiveilla kuvattaessa. Superkenno on edelleen kehittelyvaiheessa, eikä Canon ole kertonut, milloin sen on tarkoitus tulla kameroihin. Katso video tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!