Nikon D5 on arvioitu

D5 on vuoden tapaus Nikonilta

Odotimme innolla päästäksemme testaamaan Nikon D5 -peilijärjestelmäkameraa. Testasimme sen ensimmäisten joukossa, ja tuotearviomme on luettavissa jo nyt.

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

D5 on selkeästi Nikonin lippulaiva. Järeä kamera on tehty vaativiin olosuhteisiin, nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja vaikeisiin valaistusolosuhteisiin – esimerkiksi lintu- ja urheilukuvauksiin. Testasimme näissä tarvittavat ominaisuudet tarkasti, ja nyt voimmekin sanoa, että kamera ei tuota pettymystä.

Sen sarjakuvausnopeus on 12 kuvaa sekunnissa, ja tarkennusjärjestelmä on hyvin edistyksellinen, sillä siinä on 153 tarkennuspistettä, jotka selvisivät vaikeistakin tilanteista mallikkaasti. Kuvakennon valoherkkyys on omaa luokkaansa, koskapa suurin ISO-herkkyys on peräti 3 280 000. Vielä jopa arvolla ISO 102 400 otetut kuvat ovat sangen hyvälaatuisia.

Nikon D5

Mikä on parasta D5:ssä? Tämä kamera pystyy selviytymään mitä erilaisimmista kuvaustilanteista ja tehtävistä ihanteellisesti. Testausviikkojen aikana me käytimme juuri tätä mallia kaikkialla missä kuvasimme, ja muut kamerat ja välineet saatoimme jättää kaappiin.

Lue jo nyt Nikon D5 -tuotearviomme Välineoppaasta, joka löytyy täältä.

Nikon D5

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!