Nikonilta uusi D3400

Edullinen peilijärkkäri Nikonilta

Nikon on julkistanut ensimmäisen peilijärjestelmäkameransa, josta kuvat voidaan jakaa Bluetooth-tekniikan avulla. Rungon hinta on 500 euron luokkaa.

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Nikon on hyvissä ajoin valmistautunut Kölnin Photokina-valokuvausmessuille, jotka järjestetään syyskuun loppupuolella. Uusi tulokas Nikon D3400 korvaa vanhan D3300-mallin.

Uutuuskamera on Nikonin ensimmäinen tämän hintaluokan harrastajakamera, jossa on huippumoderni kuvanjakotoiminto ja mahdollisuus kuvien järjestelemiseen mobiililaitteen kautta.

Nikonin SnapBridge hyödyntää Bluetooth low energy (BLE) -tekniikkaa, jolla kamera ylläpitää vain vähän virtaa kuluttavan yhteyden mobiililaitteeseen. D3400:n käyttäjät voivat synkronoida kuvat automaattisesti jo kuvaushetkellä paikkaan katsomatta. Kuvat ovat kameraan pariksi liitettyyn älylaitteeseen tartuttaessa jo siellä, valmiina jaettaviksi. Uudessa kamerassa ei kuitenkaan ole wi-fi-toimintoa.

Kenno on DX-kokoa, ja megapikseleitä on 24,2. Nikon D3400:n myynti alkaa 15.9.2016, ja suositushinta on 515 euroa.

Samaan aikaan Nikon julkisti myös kaksi uutta superzoomobjektiivia, joissa on uusi, entistä tehokkaampi tarkennusmoottori. Lue lisää täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!