Hasselbladilta erikoispainos

Täyden kennokoon Hasselblad HV on kuin erikoisversio Sony A99:stä. Pikseleitä on saman verran, ja lisäksi se kestää 40 asteen pakkasta. Hintansa perusteella sitä voi kutsua myös luksuskameraksi.

torstai 6. helmikuuta 2014

Jotain muuta kuin tavanomaista kameraa kaipaaville yksi vaihtoehto voisi olla uusi Hasselblad HV. Se on valmistettu Hasselbladin ja Sonyn yhteistyönä, ja se muistuttaakin monella tapaa niinikään kinokoon Sony A99 -järkkäriä, jonka resoluutio on 24,3 megapikseliä.

Kameran ulkoisista ominaisuuksista on syytä mainita, että sen materiaaleina on käytetty laadultaan ensiluokkaista titaania ja alumiinia sekä päällysteenä materiaalia nimeltä PVD, joka on erityisen kovaa ja kestävää. Kamera kestää myös 40 asteen pakkasta.

Kamerapakettiin kuuluu korkealaatuinen ja valovoimainen Carl Zeiss -objektiivi, jonka polttoväli on 24–70 mm ja valovoima F2,8. Hinta voi hirvittää monia, sillä se on 8500 euroa verottomana, joten arvonlisäveron kanssa se nousee noin 10 500 euroon. Toki hintaan kuuluu kantolaukku, joka suojaa sisältöä lialta, kosteudelta ja kolhuilta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!