Sony A99 II

Sonylta kinokennoinen A99 II

Sonyn uuden kuvakennon resoluutio on suuri, ja tarkennuspisteitä on paljon.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Vaikka Sony on viime vuosina satsannut peilittömiin malleihin, se ei ole luopunut perinteisistä A-kiinnitystä käyttävistä peilimalleista. Sen osoittaa A99 II, joka on Sonyn SLT-kameroiden uusi lippulaivamalli.

Kamerassa on 42,4 megapikselin täyden koon eli kinokoon kenno, eli tarkkuus on lähes kaksinkertaistunut. Alipäästösuodinta ei ole, minkä tulisi parantaa yksityiskohtien toistoa. Kamera tallentaa 4K-laatuista videota.

Sony A99 II Back

Sonyn SLT-kameroissa, kuten myös A99 II:ssa, on puoliläpäisevä peili, joka on kiinteä eikä kuvattaessa liiku ylös ja alas. Osa objektiivin valosta menee siis tarkennusjärjestelmään ja osa kuvakennolle, joten perinteinen, nopea tarkennus ja suorakatselu ovat käytössä samanaikaisesti.

Nopea otus

A99 II:ssa on perinteinen 79 tarkennuspisteen tarkennusjärjestelmä, ja samalla kennolla on 399 vaiheentunnistavaa tarkennuspistettä. Molempien järjestelmien toimiessa yhdessä on käytössä 79 ristityyppistä tarkennuspistettä, joilla tarkennuksen pitäisi olla hyvin tarkkaa ja sen tulisi pystyä seuraamaan liikkuvaa kohdetta koko kuvan alueella.

Sony A99 II Top

Kameralla voidaan ottaa seurantatarkennuksella 12 kuvaa sekunnissa, ja siinä on viisiakselinen kuvanvakain. Vakain on kuvakennolla, ja Sonyn mukaan sen vaikutus on 4,5 valotusaskelta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!