Uusia kamerahuhuja

Pian eletään taas suurten valokuvausalan messujen aikaa. Tässä muutamia kameroita, joiden toivomme olevan julkistettavina.

tiistai 9. helmikuuta 2016

Tämän kuun 25. päivä alkavat Japanin Yokohamassa valokuvausmessut nimeltä CP+. Me kokosimme listan kameroista, joiden julkistusta odotamme suorastaan vesi kielellä.

Canon julkisti vastikään ammattikuvaajille suunnatun huippumallin EOS-1D X Mark II, mutta kuulemiemme huhujen mukaan päivänvalon näkee pian myös hieman vaatimattomampiin tarpeisiin sopiva Canon-kamera. EOS 70D on jo kaksi ja puoli vuotta vanha, joten odotammekin 80D-mallia julkistettavaksi tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla, mieluiten jo näillä suurmessuilla. Toivomme myös, että EOS 100D saa seuraajan lähiaikoina.

Nikon julkisti D5- ja D500-mallit vuoden alkajaisiksi. Me toivomme, että pian nähdään uusi peilitön Nikon-järkkäri tai suuren kennokoon taskukamera.

Viime vuoden CP+ -messuilla Pentax ilmoitti kehittelevänsä seuraavaa kinokoon järjestelmäkameraa, ja ihmettelemme suuresti, ellei julkistusta nähdä tämänvuotisilla messuilla. Nimi on todennäköisimmin K-1.

Myös Panasonicilta odottelemme järjestelmäkameraa, ja huhujen mukaan GF7 on saamassa seuraajan, jolla voidaan kuvata 4K-videota.

Samsungilta emme sitä vastoin odota kamerauutisia. Eteläkorelaiset esittelivät uuden järjestelmäkameran viimeksi vuosi sitten eivätkä nyt ole näytteilleasettajalistalla. He vetäytyivät Saksan kameramarkkinoilta viime vuonna, joten uusia Samsung-kameroita ei nyt taida olla näköpiirissä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!