Uusia laiteohjelmia Canon-järjestelmäkameroihin

Päivitysten ansiosta UDMA 7-kortin käyttäminen nopeutuu.

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Aina kannattaa pitää järjestelmäkamera parhaassa toimintakunnossa ja päivitettynä uusimmilla laiteohjelmilla (firmware), jotka korjaavat virheitä ja parantavat kameran toimintaa.

Canon EOS 5D Mark II:een Canon EOS-1D Mark IV:een on vastikään tullut uusia laiteohjelmia, jotka nopeuttavat UDMA 7-kompatible -CF-kortin käyttöä - sekä datan syöttämistä sinne että purkamista sieltä. 5D Mark II:n versio 2.0.9 korjaa myös virheen, jota objektiivin kuvanvakainkaan ei korjaa, jos säätö on asetettu C.Fn III-2 kohtaan 5: IS start, ja jos objektiivissa ei ole AF-stop -valitsinta. Uuden päivityksen voi ladata täältä.

Canon EOS-1D Mark IV:een tarkoitettu uusi laiteohjelma poistaa myös vanhan videokuvaamiseen liittyvän ongelman: yli 32 gigatavun taltioiminen CF-kortilla ei ole tähän asti onnistunut, mutta nyt onnistuu, kun lataa uuden laiteohjelmaversion 1.10 täältä.

Toukokuussa tuli päivitetty versio myös Canon EOS 600D:hen, ja se korjaa kaksi virhettä: Näytöllä oleva digizoomin käyttöohje videokuvauksessa on osittain uudistunut. Lisäksi on saatu poistettua ongelma, kun tietokone ei aina tunnista kameraa näiden ollessa kytkettyinä toisiinsa usb:n kautta. Lataa uusi versio 1.0.1 täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!