Canon EOS 5D Mark III

Uutta laiteohjelmistoa Canon-kameroihin

Nyt on Canon EOS 5D Mark III:een saatavana laiteohjelmistoversio, jossa monet virheet on korjattu ja joka tukee uutta objektiivia. Myös Canon EOS 60D on saanut uutta laiteohjelmistoa.

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Canon on juuri julkistanut uusimmat laiteohjelmistoversiot järjestelmäkameramalleihin EOS 5D Mark III ja EOS 60D. Jälkimmäisen laiteohjelmistopäivitykseen ei ole tullut paljoakaan uutta; se korjaa yhden virheen, jota esiintyy muutamissa kameroissa, kun niiden sarjanumero tallentuu kuvien exif-tietoihin väärin. Lisäksi tämä versio 1.1.1 korjaa joitain virheitä kreikan-, italian- ja portugalinkielisistä valikoista.

Sitä vastoin EOS 5D Mark III:n laiteohjelmistoversio 1.1.3:lla on enemmän tarjottavanaan. Se korjaa sellaiset virheet, kuten automaattivalotuksen ja -haarukoinnin yhteydessä tapahtuva alivalottuminen sekä se, kun näytön valo ei sammu joskus. Lisäksi laiteohjelmisto korjaa sen virheen, kun kamera ei laukea silloin kun käytössä on tietyn teleobjektiivin ja tietyn telejatkeen yhdistelmä.

Myös ruotsin- ja norjankielisiin valikoihin on tullut korjauksia, ja lisäksi laiteohjelmisto tukee uutta Canon EF 40mm F2.8 STM -objektiivia, joka tulee myyntiin tämän kuun loppupuolella. Päivitykset voi itse asentaa muistikortin kautta – kannattaa muistaa, että kameran akun on oltava täyteen ladattu ennen päivittämistä. Päivitykset löytyvät täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!