Canon teki luksuskompaktin

Canonin seuraavan sukupolven G7 X:ssä, nimeltään Mark II, on ensimmäisenä kamerana vasta kehitetty prosessori, joka vähentää kohinaa korkeilla herkkyyksillä ja nopeuttaa tarkennusta.

maanantai 22. helmikuuta 2016

Canonin ylellinen PowerShot G7 X -taskukamera on päivittynyt versioon 2. Mark II on edeltäjää kulmikkaampi, mutta on särmää sisäpuolellakin. Siinä on ensimmäisenä Canonina Digic 7 -kuvaprosessori, joka muun muassa nopeuttaa tarkennusta. Varsinkin tarkennuksen pysyminen liikkuvassa kohteessa hämärässä on entistä parempaa.

Herkkyysasteikko ulottuu ISO 25.600:an ja Canon lupailee kohinan pysyvän paremmin kurissa huonossa valossa. Kuvakenno on entiseen tapaan 1-tuumainen ja 20,1 megapikselinen. Kiinteän F1,8-valovoimaisen objektiivin polttovälialue on 24-100 mm.

Objektiivin viisiakselista kuvanvakainta on paranneltu. Kamera painaa vain 319 grammaa ja sen mitat ovat 10,6 x 6,1x 4,2 cm.

Kameran hinta on 720 euroa ja se tulee myyntiin toukokuussa.

Canon on yhdessä tämän kameran kanssa julkistanut PowerShot SX720 HS:n, taskukameran, jonka polttovälialue on peräti 40-kertainen eli 24-960 mm. Siinä on viisiakselinen kuvanvakain hurjan polttovälin kesyttämiseen. Sen hinnaksi tulee 390 euroa ja on myynnissä maaliskuussa.

Lue myös Canonin uudesta EOS 80D-harrastajamallista: "Canonilta uutuuskamera EOS 80D"

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!