Canonilta kaksi uutuuskameraa

Canonin uusissa kompaktikameroissa on zoomia riittämiin. PowerShot SX520 HS:n polttovälikerroin on 42 ja PowerShot SX400 IS -mallin vastaava luku 30. Muotoilu on molemmissa näppärää.

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Canonin juuri esittelemät superzoomkamerat ovat kevyitä ja kompakteja. Edistyksellisemmässä PowerShot SX520 HS:ssä on 42-kertainen zoom, jonka optiikka vastaa kinokoon 24–1008 millimetriä laajakulmasta erikoispitkään teleen.

Kamerassa on taustavalaistu cmos-kenno, joka yhdessä Digic 4+ -prosessorin kanssa mahdollistaa kuvaamisen hämärässä, ja optinen kuvanvakain vähentää tärähdyksiä.

Zoom Framing Assist Auto on SX520 HS:n asetus, jonka avulla voidaan seurata ja kuvata liikkuvaa kohdetta. Asetusta käytettäessä kamera säätää polttoväliä automaattisesti siten, että esimerkiksi ihmisen kasvot näkyvät kuvassa koko ajan samankokoisina, vaikka ihminen tulisi lähemmäs kameraa.

Toisen uutuuskameran, SX400 IS:n, objektiivin polttoväli vastaa 24–720 milliä, joka on sekin hyvin laaja alue. Myös tässä mallissa on isoveljen tapaan optinen kuvanvakain. Kameroiden ohjehinnat eivät ole vielä tiedossa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!