COOLPIX P500:N
© shutterstock

COOLPIX P500:N ominaisuudet

Laajan zoom-objektiivinsa ja kääntyvän näyttönsä ansiosta P500 kattaa lähes kaikki kuvaustarpeet. Kameralla saa myös Full HD -videota ja sen kenno on herkkä.

perjantai 8. huhtikuuta 2011

COOLPIX P500:N ominaisuudet

Kamerassa on kaksi kuvankäsittelyprosessoria. Nikon kutsuu kehittämäänsä tekniikkaa nimellä EXPEED C2 ja sen ansiosta kameralla saa viisi kuvaa sekunnissa. Jatkuvalla kuvauksella P500 kuvaa myös silloin, kun laukaisin on painettuna puoleen väliin.

Kolmituumainen näyttö kääntyy 82 astetta alaspäin ja 90 ylöspäin. Kääntyvä näyttö auttaa kuvaamaan myös pään yläpuolelta, mistä on hyötyä esimerkiksi konserteissa ja muissa yleisötapahtumissa.

Tällä säätimellä valitaan videon laatu. Full HD -videon tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä ja kuvausnopeus 30 kuvaa sekunnissa.

Kamera osaa yhdistää useita kuvia. Yhdistämistä voi hyödyntää tuottamaan joko laajasävyinen HDR-kuvan tai kuvan, jossa on vain vähän kohinaa, vaikka se on kuvattu hämärässä valaistuksessa.

Kamerassa on useita automaattisia kuvausohjelmia sekä lisäksi ajan tai aukon esivalinta ja täydellinen käsisäätömahdollisuus.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!