Ensivaikutelmamme Canon EOS 5D Mark III:sta

Canon julkisti perjantaiaamuna kauan odotetun EOS 5D Mark III -mallinsa, ja Digikuva pääsi ensimmäisenä pohjoismaisena lehtenä testaamaan sitä. Testi kokonaisuudessaan julkaistaan kuukauden kuluttua ilmestyvässä numerossamme 6/2012, mutta tässä ovat ensivaikutelmamme heti tuoreeltaan.

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Canon EOS 5D Mark III on kamera, jota niin ammattilaiset kuin aktiiviharrastajatkin ovat pitkään odottaneet, eivätkä todellakaan turhaan. Testattuamme tätä mallia voimme jo tuoreeltaan kertoa, että verrattuna edeltäjä EOS 5D Mark II:een käsiteltävyys ja säänkestävyys ovat huomattavasti parantuneet, ja erilaisia toimintoja sekä yksityiskohtia on roppakaupalla. Malli tulee myyntiin tämän kuun loppupuolella.

Etsinkuvan näyttö on 100 prosenttinen ja entistä selkeämpi. Lisäksi kiittelemme automaattitarkennusjärjestelmää sekä uutta valotusmittaria, joka koostuu peräti 63 alueesta. Kuvanlaadussa ei ole juuri moitteen sijaa. Perusteellisen arviomme Canon EOS 5D Mark III:sta saat luettavaksesi Digikuva-lehden numerossa 6/12, joka ilmestyy pääsiäisviikolla, huhtikuun neläntenä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!