IXUS-sarjan huippumalli on hoikka sekä polttoväliltään pitkä

Canon on uudistanut IXUS 1100 HS:n linssirakennetta. Uutuus on entistä kompaktimpi ja sen polttoväli entistä pitempi.

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Japanilainen kameranvalmistaja on uudessa mallissaan sijoitellut objektiivin linssit uudella tavalla, ja niin kompaktimallien lippulaiva IXUS 1000 HS on hoikistunut ja saanut jatketta polttoväliinsä.

Canon kehuu kameraa maailman ohuimmaksi malliksi, jossa on 12-kertainen polttoväli. Se vastaa 28-336 milliä, ja kuitenkin IXUS 1100 HS on vain 2,19 cm:n paksuinen. Megapikseleitä on 12,1, ja kamerassa on cmos-tyypin kuvakenno, joka pitää kuvakohinan kurissa.

Optinen kuvanvakain on enetistä kehittyneempi - kameralla on peräti seitsemän eri tapaa käyttää kuvanvakainta ja siten varmistaa kuvien terävyys eri tilanteissa. Kosketusnäyttö on 3,2-tuumainen, ja sen tarkkuus on 460 000 pistettä. Video on Full HD -laatuista. Hinta on noin 440 euroa, ja lisätietoa on täällä sekä valmistajan suomenkielisillä sivuilla.

Canonilta on tullut markkinoille myös kompakti PowerShot SX, 150 IS -kamera, jossa on samanpituinen polttoväli mutta 14,1 megapikselinen kenno. Tässä mallissa on niinikään 32 erilaista kohteentunnistusautomatiikkaa. Lue lisää täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!