Kompakteja herkkupaloja Canonilta

Uusissa malleissa on mm. langaton verkko ja gps-paikannus. Ääriolosuhteisiin löytyy nyt myös kokonaan uusi malli.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Canon julkisti tänään sarjan uusia IXUS- ja PowerShot-malleja. Yksi kiinnostavimmista on IXUS 510 HS, jossa on oma langaton verkko; sen ansiosta kuvien siirtäminen ja näyttäminen älypuhelimen välityksellä on helppoa ja mukavaa. Kamerassa on myös peräti 3,2 tuuman kosketusnäyttö, joka toimii myös laukaisimena: kun sitä koskee, kuva tarkentuu kosketuskohtaan ja kamera laukeaa. IXUS 510 HS:ssä on 12-kertainen optinen zoom ja 10,1 megapikselin kenno. Suositusvähittäishinta on 414 euroa, ja lisätietoa löytyy täältä.

Toinen kiinnostava uutuus on SX260 HS. Siinä on kompaktiudestaan huolimatta peräti 20-kertainen optinen zoom, joka vastaa kinokoon 25-500 mm optiikkaa. Kamerassa on gps ja älykäs kuvanvakain, joka toimii eri tavoin kohteen mukaan. SX260 HS:n resoluutio on 12,1 megapikseliä, ja siinä on uudenlainen Digic 5 -kuvaprosessori. Suositushinta on 389 euroa, ja lisätietoa löytyy täältä.

Canonilta tuli myös uusi ääriolosuhteisiin tarkoitettu kamera. PowerShot D20 on vesitiivis kymmeneen metriin asti, kestää pudotuksen puolesta metristä ja toimii kymmenen asteen pakkasessa. D20 on kokonaan lika- ja pölysuojattu. Siinä on viisinkertainen optinen zoom 28:sta 140 milliin sekä gps ja kolmen tuuman näyttö. Resoluutio on 12,1 megapikseliä, ja suositushinta on 403 euroa. Lisätietoa löytyy täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!