Panasonic Lumix DC-TZ90
Uusi taskukamera

Panasonic Lumix DMC-TZ90:ssä on 30-kertainen zoom.

© Panasonic

Mahtava zoom ja 4K-video taskukoossa

Panasonic on esitellyt uuden TZ90-kompaktikameran, jossa on riittävästi zoomia ja 4K-videomahdollisuus, mutta ei silti vie paljon tilaa.

torstai 20. huhtikuuta 2017 teksti L. Hagemann

Panasonic on saanut valmiiksi uuden matkaseuralaisen: kompaktikokoinen kamera, jossa on 30-kertainen zoom.

Panasonic Lumix DC-TZ90:n mitat ovat vain 11,2 x 6,7 x 4,1 cm, eli se on suunnilleen iPhone 6:n kokoinen, vähän lyhyempi ja pari senttiä paksumpi.

Lue myös: Panasonicilta hyvin laajakulmainen zoomobjektiivi

TZ90 taskussasi käytössä on Leica DC Vario-Elmar -objektiivi, joka vastaa 24–270 mm:n polttoväliä, sekä 20,2 megapikselin kenno ja mahdollisuus kuvata 10 kuvaa sekunnissa automaattisella tarkennuksella, joka on valmiina 0,1 sekunnissa.

Tallenna valokuvia 4K-videolta

4K-videokuvaus toimii 30 kuvan sekuntinopeudella ja videosta voi tallentaa valokuvia, joiden koko on 8,3 megapikseiä. Se riittää jopa A3-kokoisiin tulosteisiin.

Panasonic Lumix DC-TZ90
Valmiina selfieihin.

Panasonic Lumix DC-TZ90:n näyttö kääntää niin, että se näkyy eteenpäin.

© Panasonic

Panasonic Lumix DC-TZ90:ssä on sähköinen etsin ja sillä voi ottaa myös raakakuvia. Valotustapoina on erilaisia automaattisia toimintoja ja täysi käsisäätö sekä ajan ja aukon esivalintamahdollisuus.

Kamerassa on myös Post Focus -toiminto, jolla voi vaihtaa tarkennusta kuvan ottamisen jälkeen sekä Focus Stacking, joka ottaa useita kuvia eri tarkennuksilla ja kokoaa ne kuvaksi, jolloin voidaan valita syvyysterävyysalue.

Selfieitä Lumixilla

Selfieiden kuvaamista on helpotettu. Näyttö kääntyy eteenpäin, ja kamera voidaan säätää ottamaan kuva laukaisinta painamatta.

Kamera voidaan ladata USB-liittimen kautta ja wifi-yhteydellä kamera toimii puhelimen ja tabletin kanssa.

Kameran hinnaksi tulee noin 570 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!