Matkakamera harrastajalle

Fujifilmin uudessa FinePix F800EXR:ssä yhdistyvät laajan polttovälialue ja käsisäätömahdollisuus. Kamerassa on myös monitaitoinen wi-fi.

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Fujifilm FinePix F800EXR:ssä on pienestä koosta huolimatta objektiivi, jonka polttovälialue on 20-kertainen ja vastaa kinokoossa 25-500 mm. Se sopii siis mainiosti mukaan matkalle, koska samoissa kuorissa on sekä laajakulma että pitkä tele. Harrastajia ilahduttavat himmentimen ja sulkimen esivalinta-automatiikat sekä täydet käsisäädöt, ja sen lisäksi kamera osaa tallentaa kuvat raakatiedostoina.

Kamerassa on wi-fi, joka mahdollistaa sovelmien avulla yhteyden luomisen älypuhelimen ja F800EXR:n välillä. Jos siis kuvaajalla on käytössään puhelimen datayhteys, hän voi lähettää kuvia ystäville tai esimerkiksi Facebookiin suoraan kamerasta. Kamerassa ei ole gps:ää, mutta se osaa käyttää älypuhelimen gps:ää wi-fi -yhteyden kautta lisäämään kuviin paikkatiedon ja näyttämään tietoja kulloisestakin kohteesta. Wi-fi -yhteyttä voidaan tietysti käyttää kotiin tultua myös siirtämään kuvat tietokoneelle.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!