Nikon Coolpix A1000

Coolpix A1000 on toinen uusista Nikonin kompaktikameroista.

© Nikon

Nikon Coolpix A1000 -kompaktikamera: paljon toimintoja edullisesti

Uusi Nikon Coolpix A1000 tallentaa 4K-videota ja raakakuvia, ja tässä edullisessa taskukamerassa on peräti 35-kertainen zoom.

torstai 17. tammikuuta 2019 teksti P. Siersbæk

Jos tarvitset pienen ja fiksun kameran, jolla saa kuvaan sekä koko näkymän että kauempana olevat yksityiskohdat, on Nikonilla tarjota pari sopivaa uutuutta.

Nikon Coolpix A1000:ssa on 35-kertainen optinen zoom, jonka kinovastaavuus on 24–840 mm. Sama kamera taltioi siis näppärästi sekä suuret aukiot että patsaiden yksityiskohdat kaupunkilomilla. 

Tämä kamera tallentaa myös raakakuvia, joissa on runsaasti säätövaraa kuvankäsittelyssä. A1000:ssa on oma etsin ja mahdollisuus tallentaa 4K-videota, joita ei edeltäjämalli A900:ssa ole. 

Suurin ISO-herkkyys on 6400.

Nikon Coolpix A1000

Kompaktikamerassa on kääntyvä kolmen tuuman kosketusnäyttö.

© Nikon

Enemmän toimintoja kuin kilpailijoiden vastineissa

Nikon Coolpix A1000:ssa on voimakkaampi zoom kuin sen kilpailijamalleissa kuten Panasonic Lumix DC-TZ90 ja Sony Cyber-shot DSC-HX99 , joissa on 30-kertainen zoom.

Sonyn suurin ISO-herkkyys on kylläkin 12 800, mutta kokemuksemme mukaan harva kompaktikamera tekee hyvää kuvanlaatua noin suurilla herkkyyksillä. 

Toinen vaihtoehto on hieman edullisempi Canon PowerShot SX740 HS, jossa on peräti 40-kertainen zoom mutta ei etsintä eikä raakakuvausmahdollisuutta. 

Nikon Coolpix A1000:ssa on kääntyvä kolmen tuuman kosketusnäyttö, jonka avulla voidaan myös tarkentaa kuva ja laukaista kamera. 

Takanäyttö kääntyy ylös ja alas. 

Kamera on saatavilla jälleenmyyjiltä tammikuun 24. päivästä alkaen suositeltuun hintaan 469 euroa. Lisätietoa kamerasta löytyy täältä .

Kompaktikameralla lähelle kohdetta

Jos kompaktikameran ei välttämättä tarvitse mahtua taskuun ja jos tarvitset vielä pitemmän zoomin, on Nikonilla heittää kehiin toinenkin uutuuskamera. 

Nikon Coolpix B600 -kompaktikamerassa on huikea 60-kertainen zoom, jonka kinovastaavuus on 24–1440 mm mutta jossa ei ole etsintä eikä raakakuvausmahdollisuutta. Nikon Coolpix B600 on saatavilla helmikuussa suositeltuun hintaan 379 euroa. 

Lisätietoa kamerasta löytyy täältä.

Nikon Coolpix B600

Nikon Coolpix B600 -superzoomkamerassa on mm. makrokuvaustoiminto sekä erilaisia luovia kuvausohjelmia.

© Nikon

Toimitus suosittelee: tyylikäs kameralaukku

Kätevä ja tilava olkalaukku lomalle tai kuvausretkelle on hyvä investointi.

Uudessa kameralaukussamme on oma tila tabletille, joten se on helppo ottaa mukaan ja siirtää siihen kuvat kameralta WiFi-yhteyden kautta.

Voit saada laukun ja kolme numeroa Digikuvaa yhteishintaan 14,90. Pelkän laukun arvo on 53,20 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!