Nopea Nikon 1 J4 näki päivänvalon

Tänään julkistettiin nopeatoiminen Nikon 1 J4 -kamera, jossa on monia huippumallista 1 V3 tuttuja ominaisuuksia.

torstai 10. huhtikuuta 2014

Uuden 1 J4 -kameran myötä Nikonilla on nyt 1-sarjassaan malli, joka tarjoaa edulliseen hintaan samoja teknisiä ominaisuuksia, jotka esiteltiin Nikon 1 V3:n julkistamisen yhteydessä. Tämän näppärän, peilittömän järjestelmäkameran runko on alumiinia, ja värivaihtoehdot ovat moderni valkoinen, harjattu musta, hopea ja oranssi.

Elektrostaattisen 7,5 cm:n (kolmen tuuman) ja 1 037 000 pisteen nestekidekosketusnäytön avulla voidaan tarkentaa, kuvata, säätää asetuksia ja esikatsella kameran toimintoja. Yhdysrakenteinen Wi-Fi-toiminto helpottaa kuvien käsittelyä älylaitteen avulla sekä kuvien jakamista verkon kautta. Tähän malliin käy microSD-kortti, ja kamera onkin hyvin kompakti: mitat ovat 10 x 6 x 2,9 cm. Runko painaa vain 232 grammaa.

Nikon 1 J4:ssä on CX-koon ja erottelukyvyltään 18 megapikselin cmos-kenno. Hybriditarkennusjärjestelmässä on 171 automaattitarkennuspistettä, joista 105 on liikkeeseen lukittuvia, vaiheen havaitsevia tarkennuspisteitä. Kahden nopean Expeed 4A -prosessorin ansiosta tämä pikkujärkkäri ottaa jatkuvalla automaattitarkennuksella 20 kuvaa sekunnissa ja pystyy ottamaan 20 raakakuvaa jopa 60 kuvan sekuntinopeudella, jos tarkennus lukitaan ensimmäisen kuvan perusteella. Kameran ISO-herkkyysalue on 160–12 800. Rungon suositushinta on 539 euroa, ja lisätietoa löytyy valmistajan kotisivuilta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!