Panasonic Lumix DMC-SZ7

Panasonic pisti vauhtia tarkennukseen

Panasonic on julkistanut uuden kamerasarjan maailman suurimmilla elektroniikka- ja valokuvausmessuilla Las Vegasissa. Muotoilu on siroa, ja nyt pikäkin zoomobjektiivi tarkentuu nopeasti.

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Uudessa SZ-sarjassa on kaksi mallia; molemmissa on kymmenkertainen optinen zoom, joka vastaa 25-250 milliä. Kamerat ovat vain 2,1 cm paksuja, joten ne mahtuvat hyvin rintataskuun. Kuvakennot ovat keskenään erilaiset: Lumix DMC-SZ7:ssa on 14 megapikselin MOS-kenno, joka pitää kohinan vähäisenä suurilla

herkkyyksillä. Tarkennusmoottori on Panasonicin Light Speed AF, joka tarkentaa peräti 0,1 sekunnissa. SZ7:ssa on mm. uudenlainen HDR-päällekkäisvalotustoiminto, ja videot ovat Full HD -tasoa. Kameralla saa myös panoraamakuvia ja pienoismallikuvia.

Panasonic Lumix DMC-SZ7 top

SZ1:n resoluutio puolestaan on 15,9 megapikseliä. Kenno on ccd-tyyppiä, joka tuottaa hieman enemmän kohinaa kuin MOS-kenno. SZ1:n videolattu on 720p. Tämän sarjan mallien lisäksi Panasonic on [email protected] julkistanut kolme halvempaa taskukameraa. FS40:ssä ja FS45:ssä on viisinkertainen optinen zoom sekä 14 ja 15,9 megapikselin tarkkuus, ja uudessa S2:ssa on 14 megapikselin tarkkuus ja nelinkertainen zoom. Hinnat selviävät tuonnempana.

Panasonic Lumix DMC-FS40

Panasonic Lumix DMC-S2

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!