Peilijärkkärin täydentäjä

Olympus tuo markkinoille monikäyttöisen kompaktikameran, jossa on suuri kuvakenno ja valovoimainen optiikka.

tiistai 29. lokakuuta 2013

Stylus 1 on Olympuksen uusi, moderni kompaktkamera, joka sopii mainiosti peilijärjestelmäkameralle kakkoskameraksi. Siitä löytyvät kaikki käsisäätömahdollisuudet, ja sisällä on 1/1,7 tuuman ja 12 megapikselin BSI cmos -kenno. Objektiivi on i.Zuiko Digital -zoom, jonka valovoima on koko kinokoon 28–300 mm:ä vastaavalla polttovälialueella F2,8. Optinen zoom on siis 10,7-kertainen.

Objektiivissa on nk. VCM-kuvanvakain, jonka ansiosta tällä kameralla saa valmistajan mukaan pitkilläkin polttoväleillä teräviä kuvia myös hämärässä. Kameran prosessori on sama kuin OM-D E-M5 -mallissa, kuten myös elektroninen etsin, jonka tarkkuus on 44 miljoonaa pistettä. Stylus 1 muistuttaa OM-D:tä myös ulkoisesti – molemmista saa jämäkän otteen.

Nykyaikaisena kamerana tästäkin mallista löytyy wi-fi-verkkoyhteys, jonka ansiosta kuvia voi ladata älypuhelimen välityksellä tuoreeltaan nettiin sekä ohjata kameraa älypuhelimella. Kameraa saa ainoastaan mustana marraskuun loppupuolelta alkaen. Suositusvähittäismyyntihinta asettunee alle 600 euron.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!