Ricoh WG-50

Uusi kompaktikamera kuvaa sekä vedenpinnan ylä- että alapuolella.

© Ricoh

Ricohin uusi WG-50 on vesitiivis 14 metriin saakka

Ricohin uusi kompaktikamera WG-50 kestää pakkasta, painetta ja kolhuja. Sen voi myös huoletta viedä 14 metrin syvyyteen kahdeksi tunniksi.

perjantai 26. toukokuuta 2017 teksti K. Engbo

Ricoh tuo sopivasti uintivesien lämmetessä markkinoille vankkatekoisen WG-50-kompaktikameran, jolla voidaan kuvata niin vedessä kuin maallakin ilman huolta.

Verrattuna edeltäjäänsä WG-30:een uutuusmalli on kestävämpi, sillä se esimerkiksi kestää kaksi tuntia 14 metrin syvyydessä ja sen voi huoletta pudottaa kovalle alustalle 1,6 metrin korkeudesta. Lisäksi uutuuskamera kestää 100 kilon paineen ja kymmenen asteen pakkasen.

Uuden, taustavalaistun cmos-kennon kuvatarkkuus on 15,9 megapikseliä, ja saman sarjan muiden mallien lailla siinä on kuusi led-lamppua objektiivin ympärillä valaisemassa pienimpiä kuvauskohteita, joita voidaan ikuistaa peräti yhden senttimetrin etäisyydeltä etulinssistä.

Kompaktikamera tunnistaa eläimiä

Ricoh WG-50

Ricoh WG-50:n näyttö on 2,7-tuumainen.

© Ricoh

Ricoh WG-50:ssä on viisinkertainen optinen zoom, joka vastaa kinokoon 28–140 millimetriä. Kiinnittimien avulla kamera voidaan kiinnittää mm. polkupyörän sarviin tai lainelautaan.

Kameran kasvojentunnistustoiminto pystyy löytämään enintään 32 kasvot kuva-alalta vain 0,03 sekunnissa sekä säätämään tarkennuksen niiden mukaan. Kasvojentunnistus rekistreröi myös kissoja ja koiria.

Kamera tulee myyntiin pian juhannuksen jälkeen. WG-50:n värivaihtoehdot ovat oranssi ja musta, ja hinta on hieman alle 300 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!