Samsung MV900F

Samsungin taskukamerassa on eleohjaus

Samsung MV900F:ssa on palvelu, jota ei ole taskukamerassa nähty. Tekniikka on peräisin yrityksen televisioista.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Unohda painikkeet ja kosketusnäytöt. Nyt taskukameraa ohjataan liikkeillä. Samsung MV900F havaitsee käyttäjän liikkeet, joten zoomaus tapahtyy kättä pyörittämällä, ja kuva otetaan liikuttamalla kättä kahdesti ylös-alas. Näin voidaan ottaa esimerkiksi omakuvia tai ryhmäkuvia. Kameran lcd-näyttö voidaan kääntää ylös osoittamaan eteenpäin. Se siis näkyy myös kameran edestä.

Joissakin Samsungin televisioissa käytetään jo nyt liikekomentoja, joilla voidaan vaihtaa kanavaa tai siirtyä kanavissa ylös tai alaspäin. Nyt komennot ovat kuitenkin ensi kertaa käytössä kamerassa. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös tavallisilla painikkeilla. MV900F:ssä on myös wi-fi -yhteys, joten kuvat voi tallentaa nettiin langattomasti.

Kamerassa on takaavalaistu 16,3 megapikselin cmos-kenno sekä varsin valovoimainen objektiivi, jonka suurin aukko kinokoon 25 mm vastaavalla laajakulmalla on F2,5. Polttovälialue on viisinkertainen, joten tele ulottuu 125 mm saakka. AMOLED-näyttö on 3,3-tuumainen. Kamera tulee kauppoihin syyskuussa. Sem hinta on 363 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!