Lue myös

Samsung SH100

Samsung DV300F

Tämä kamera varmuuskopioi kuvat

Samsung on tehnyt kaksinäyttöisten kompaktkameroiden sarjaansa uuden mallin, joka suojaa kuvat, vaikka tietokone menisi rikki.

tiistai 3. tammikuuta 2012

Samsung on jo tätä ennen valmistanut taskukameroita, joissa on kaksi näyttöä, mutta uusi DV300F on ensimmäinen, jossa on valmiina langaton Wi-Fi-ominaisuus. Toisin sanoen siltä voi lähettää kuvia suoraan, ilman tietokonetta, vaikkapa sähköpostiin tai sosiaalisen mediaan kuten Flickriin, Picasaan tai Facebookiin, kunhan on vain tähän tarkoitetussa verkossa. DV300F myös suojaa sillä otettuja kuvia automaattisesti kopioimalla ne Microsoftin Skydrive-varmuuskopiopalveluun, josta saa ilmaiseksi 25 gigatavua tallennustilaa ja jonka kautta voi myös näyttää kuvia muille. Lisäksi kuvat voi kopioida tietokoneelle ilman kaapeleita.

Wi-Fi-ominaisuutensa ansiosta DV300F-mallia voi kauko-ohjata iPhonella ja Android-puhelimilla tiettyä sovellusta apuna käyttäen. Kameran etupuolella on pienempi, 1,5-tuumainen näyttö, joten kuvattavakin voi nähdä itsensä etsinkuvassa ennen kameran laukeamista. Tuota näyttöä voi mainiosti hyödyntää myös omakuvissa. Kameran resoluutio on 16 megapikseliä, ja optinen zoom on viisinkertainen ja vastaa polttovälialuetta 25-125 mm.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!