Sony Cyber-shot DSC-TX55

Taskukamera sai paremman zoomin

Sony sai valmiiksi uuden, ohuen taskukameran, joka on vain alle senttimetrin paksuinen. Uuden teknologian ansiosta sen zoom on peräti kymmenkertainen.

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Uuden kameran optinen zoom on lähtöjään viisinkertainen eli vastaa 26-130 milliä, mutta kahden uuden teknologian, Clear Image Zoom ja By Pixel Super Resolution, myötä yltää Cyber-shot DSC-TX55:n zoom puolet pidemmälle ilman, että 16,2 megapikselin tarkkuus kärsii. Kyseisistä teknologioista ja niiden toimintaperiaatteista ei Sony suostu kertomaan ainakaan vielä.

Kameralla saa HD 1080i -laatuista videomateriaalia, ja samalla voi ottaa still-kuvia. Silloin kuvatarkkuus tosin heikkenee 12 megapikseliin. Kuvat valmistuvat takaa valaistussa cmos-kennossa, jonka kohina on valmistajan mukaan tavallista ccd-kennoa vähäisempi.

Kosketusnäyttö on peräti 3,3-tuumainen sekä lisäksi OLED-tyyppinen, jonka pitäisi toistaa värit ja kontrasti edeltäjiään paremmin. Tämän kameraan väitetään myös kuluttavan vähemmän sähköä kuin vastaavien mallien. Kamera tulee kauppoihin syyskuussa, ja suositushinta on alle 450 euron luokkaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!