Uusi matkakamera Fujifilmiltä

Uutuuskamera FinePix F600 EXR tunnistaa liikkeen sekä yllättävän monia yleisiä nähtävyyksiä.

tiistai 16. elokuuta 2011

Fujifilm on tehnyt matkamallilleen FinePix F550 EXR seuraajan, johon on tullut parannuksia. Uudessa F600 EXR -mallissa ovat jäljellä edeltäjän vankat ominaisuudet, kuten 15-kertainen polttovälialue 24-360 mm sekä kuvakennona taustavalaistu EXR cmos-kenno, jonka kuvatarkkuus on 16 megapikseliä.

Kameran uusiin ominaisuuksiin kuuluu toiminto nimeltä Motion Detection, joka rekistreröi automaattisesti kaiken liikkeen kuva-alassa. Liikettä havaitessaan kamera nostaa ISO-herkkyysarvoa ja vastaavasti lyhentää suljinaikaa, joka pysäyttää liikettä ja tärinää paremmin. Myös automaattinen kohteentunnistusominaisuus on kehittynyt edeltäjään nähden.

Toinen merkittävä parannus koskee gps-paikannusta. FinePix F600 EXR:ssä on GPS Landmark Navigator -toiminto, joka tunnistaa erilaisia nähtävyyksiä. Näytöstä voi katsoa, missä ja kuinka kaukana ne ovat kuvaajan sijaintiin nähden. Kamera tunnistaa kaiken kaikkiaan noin miljoona nähtävyyttä.

Kolmas uudistus on panoraama-toiminto, jonka ansiosta kameralla voi kuvata kaiken ympärillään olevan eli 360 astetta. Lisätietoa on täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!